GSX750F K5 Suzuki GSX 750F

Home

Motorom

Túrák

Galéria

LinkekTúrák, túratervek - 2007

Belföld

2007. március 15. - Szezonnyitó
Indulás helye: Győr, Fehérvári út József Attila út körforgalom, Mol kút
Útvonal: Győr, Bana, Bábolna, Nagyigmánd, Kocs, Tata, Tardos - Tardosbánya

A meghírdetett időpontban (találkozó 10:20, indulás 10:40) mikor odaértem már gyülekeztek, a legtöbb motor chopper volt. Végül kb. 20-25 motor gyűlt össze, még Nagyigmándon vagy Kocson csatlakozott 3-4 motor. Pontosan indultunk, szép kényelmes tempóban (80-100 km/h körül) haladtunk. Talán az ünnep is közrejátszott, hogy gyakorlatilag Tatáig nem találkoztunk a sávunkban autóval! Az idő igazán kedvezett a túrának, napos tiszta száraz idő volt.
Tardosbánya nagyon szép környezetben fekszik, erre felé még nem jártam. Üzenet az agynak! Ide még egyszer visszamenni! Már voltak többen, de az igazi akkor lett mikor megérkezett a motoros kígyó Budapestről! Itt találkoztam a fórumokról már igen, de személyesen még nem ismertekkel. Most már arc és név is társul a nick név mellé :-)
Nekem mint a fotókból is látszik egy Moto Guzzi és egy oldalkocsis BMW emelkedett ki a tömegből. Természetesen a sok szép GSX-F mellett :-) Végül tudtommal több mint 300 motoros gyűlt össze!
Visszafelé nem sokat tudtunk jönni (pedig már kezdtem belelendülni) mikor is egy társunkat ért baleset. Lejtős részen jobb kanyarban egy útegyenletlenségen kiment a hátsó kerék. Ő szerencsére jobbra az árokba, a motor balra egy Mercibe. A Merci futóműve kitörött, a moci is igencsak megviselt lett. Egy gipsz lett a vége a "kalandnak".
Innét én Komárom - Gyönyű - Győr útvonalon jöttem haza.

Képeket ITT találsz.
Vagy még több kép Feras galáriájában.


Külföld
Ausztria
Erdély


English version
Webdesign: bionic Minden jog fenntartva © Bionic Bt.